Levertijd Ikea keukens

Levertijd Ikea keukens? Hoe lang duurt de levering van een Ikea keuken? Ikea keukens zijn Zweeds fabricaat en sinds jaren behoorlijk populair.

Ikea staat in Nederland bekend om haar relatief lage prijzen en alles zelf in elkaar zetten. Inmiddels heeft Ikea al 14 vestigingen door heel Nederland! Er is bij Ikea de mogelijk om gebruik te maken van meubelmontageservice, tegen een vergoeding.

Inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken? Ontvang boeken van meerdere keukenzaken ter inspiratie.

Duitse keuken kopen met snellere levertijden? En goedkoper? 

Klik hier voor Goedkope Duitse keukens met Snelste Levertijden >>>

Levertijd Ikea keukens

De levertijd van een Ikea keuken is gemiddeld tussen de twee en zes weken. De levertijd is afhankelijk van een aantal zaken. Let op, er is een enorm materiaaltekort in de wereld. Daardoor kan de levertijd enorm oplopen.

Ook kan het zijn dat er onderdelen ontbreken bij de levering.

Lees hier alles over een Ikea keuken kopen >>>

Bij Ikea zijn er vele producten direct uit voorraad leverbaar. Dit geldt ook voor Ikea keukens. Let wel op dat het om standaard werkblad maten gaat en dat maatwerk meerdere weken levertijd vergt.

Indien de er de montage service van Ikea word ingeschakeld dan is de levertijd minimaal 4 weken. Lees meer over de levertijden bij Ikea keukens.

Tip: keukenzaken die de moeite waard zijn te bezoeken:

  1. Best beoordeelde keukenzaak >>>
  2. Grootste keukenshowroom >>>
  3. Goedkoopste keukenzaak >>>

Ervaringen Ikea keukens

Ervaringen lezen over Ikea keukens? Wilt u weten wat anderen over Ikea denken, ervaringen en reviews lezen? Uw ervaringen delen? Ontdek en deel uw ervaringen over Ikea keukens met anderen! Ervaringen Ikea keukens.